Белгийският национал и звезда на Волфсбург Кевин де Бруйне получи изненадваща оферта от нов кандидат за подписа му.

След като до момента 24-годишният халф бе свързван упорито с Манчестър Сити, а към спекулациите бе добавено и името на Манчестър Юнайтед, сериозни усилия за привличането ще направи и ПСЖ. Френският шампион се в свързал с ръководството на Волфсбург и е направил необичайно предложение. Парижани искат да купят Де Бруйне сега и да го оставят да играе при „вълците” още един сезон.

Трансфер на белгиеца във френската Лига 1 изглежда на този етап нереален, тъй като Де Бруйне предпочита да продължи бъдещето си в английската Висша лига. Манчестър Сити е готов да плати 70 милиона евро плюс още бонуси, което ще е рекорд за изходящ трансфер от германската Бундеслига. Волфсбург обаче се опитва да задържи халфа с повишение на заплатата му до 10 милиона евро и продължаване на договора до лятото на 2019 година.

„Вълците” искат Де Бруйне да вземе решение за бъдещето си преди домакинството срещу Шалке 04 в петък от 21:30 часа българско време, тъй като сагата натоварва много целия отбор. Самият халф игра слабо при визитата на Кьолн (1:1) миналата седмица.