Скандалните разкрития на испанския вестник El Confidencial за изказвания на президента на Реал (Мадрид) Флорентино Перес не спират и в мрежата бе разпространен запис с нови остри обиди към легенди на клуба - Луиш Фиго, който бе от първите привлечени в „Галактико“ през 2000 година от Барселона, Раул и Хосе Мария Гутиерес - Гути. На последния аудиозапис Перес обижда бившия футболист на тима Месут Йозил, който игра в "кралския" клуб от 2010 до 2013 година, когато преминава в Арсенал. 

Испанското издание пояснява, че записът с изказването на Перес за Фиго е от септември 2006 година, когато той вече е напуснал в посока Интер, а този за Йозил от 2012 година.

Winbet - победата е емоция! (18+)

 „Фиго е едно к****е, точно като Раул. Тези двамата бяха гнилите ябълки - Раул и Фиго“, заявява Перес в запис от септември 2006 година, когато Фиго напуска в посока Интер.

„Той е овца, най-лошият си враг. Нека го наемат „Cadena Ser“ (радио), ако искат да наемат един идиот. Той е идиот. И „Cadena COUP“ също, ще оставя да виси, но няма да го пусна“, казва босът на Реал за Гути.

„Този ​​дойде тук с 21-годишната приятелка. Той е един от тези турци от трето поколение  и е тръгнал да открива Мадрид, мачо. Той не е нито турчин, нито мъжкар, нито нищо и приятелката му също. Той я изпрати да ходи на майната си. Той се влюби в италиански модел, от Милано. Тогава взе частния си самолет, отиде там, преспа с нея и се върна. Един ден самият Жозе Моуриньо е говорил с Йозил и му е казал: „Хей, Йозил, наричат те морска платика (вид риба). Ще ме оставиш ли да ти говоря за доверие, все едно съм ти баща?“ Футболистът му отговорил: „Да, разбира се!“. После Моуриньо му казал: „Виж, това момиче, с което се срещаш, се е чукало с всички в Интер, с всички в Милан, включително и с треньорите на двата отбора“, са думите на Перес за Йозил.

Както е известно, в последните дни бяха разпространени изключително остри и обидни коментари срещу Раул, Икер Касийяс, Кристиано Роналдо, Жозе Моуриньо и други.