Ето как прогнозираха мача представителите на Еfbet Лига в играта на БЛИЦ Звездна лига

Нюкасъл постигна изразителна домакинска победа с 4:0 над Тотнъм в първия мач от програмата на 33-ия кръг на Висшата лига на Англия. Убедителният успех изкачи "свраките" на шестото място във временното класиране с 50 точки, докато "шпорите" се смъкнаха до петата позиция с 60 точки, колкото има и четвъртият Астън Вила.

В срещата на "Сейнт Джеймсис Парк" имаше доста положения, но домакините бяха по-точни в завършващата фаза, като дори успяха да направят голяма крачка към победата още до 32-ата минута. Тогава домакините изригнаха с два гола за две минути. 

Половин час след началото Антъни Гордън изведе Александър Исак зад гърба на отбраната на Тотнъм. Мики ван де Вен догони Исак, но шведът го прати на земята с един финт и от десетина метра реализира - 1:0. Секунди след това грешка на Педро Поро позволи на Гордън да остане на чиста позиция и да отбележи за 2:0. 

През второто полувреме отбраната на Тотнъм продължи да се пропуква лесно. В 51-ата минута Бруно Гимараеш пусна извеждащ пас от сосбствената си половина към Исак, който надбяга Кристиан Ромеро и вкара за 3:0.

Крайното 4:0 бе оформено в края, когато Фабиан Шер се извиси след центриране от ъглов удар на Антъни Гордън и с глава наказа Викарио.

НЮКАСЪЛ - ТОТНЪМ 4:0
1:0 Александър Исак (30), 2:0 Антъни Гордън (32), 3:0 Александър Исак (51), 4:0 Фабиан Шер (87)

РЕЗУЛТАТИ И ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА - ТУК!