НЮЗ7 ще излъчи пряко контролата утре, 14 август, между Швейцария и Бразилия от 21:45 часа. Двата отбора се изправят един срещу друг на стадион "Санкт Якоб Парк" в Базел, като двубоят за гостите е част от подготовката за световното първенство през 2014 г. През септември швейцарците пък имат квалификация срещу Исландия и Отмар Хицфелд иска ще иска да избистри състава си именно срещу "Селесао".

Селекционерът на бразилците Луис Фелипе Сколари не прати повиквателни на нападателите Фред и Леандро Дамио. 64-годишният специалист заложи на всички останали футболисти, спечелили Купата на Конфедерациите това лято.

"Швейцарците имат отделни звезди, но играят като екип. Целият им отбор спазва страхотна тактическа дисциплина. Това ги прави много опасни", заяви Сколари.

Хицфелд пък ще хвърли абсолютен дебютант в защита срещу Неймар, Хълк и компания. Това е 21-годишният бранител на шампиона Базел Фабиан Шаар.

"В отбрана постигнахме голям напредък и в тези мачове е времето за експерименти. Но все пак излизаме срещу Бразилия и този мач е голямо предизвикателство за нас", каза бившият треньор на Байерн (Мюнхен).