ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Лидерът на Байерн Томас Мюлер няма да забрави вчерашния си рожден ден. Германският национал навърши 33 години, баварците победиха Барселона с 2:0 в Шампионската лига, а освен това Мюлер стана жертва на крупна кражба, заради която олекна с близо половин милион евро.

Обирджиите са проникнали в къщата на халфа около 22 часа снощи, точно по време на мача с Барселона, информира „Билд“. От полицията потвърди, че са откраднати пари в брой, бижута и ценности на обща стойност около половин милион евро.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Самият Мюлер е научил за кражбата малко след края на мача с каталунците и затова спешно се е прибрал у дома си. Това е и причината той да не даде изявление пред медиите. От Байерн снощи оправдаха действията на лидера на отбора с „частна среща“.

„Снощи около 22:00 ч. чрез алармен сигнал е получен сигнал за грабеж в еднофамилна къща в община Отерфинг, поради което няколко патрула са се насочили към имота, за да го проверят. Докато пристигне първият патрул, най-малко двама неизвестни извършители избягаха през градината и изчезнаха в тъмното. Служби за спешна помощ, както и водачи на служебни кучета и полицейски хеликоптер бяха вдигнати за интензивно издирване на избягалите крадци, неуспешно до момента“, обявиха от полицията.