Семейството на трагично загиналия в самолетна катастрофа Емилиано Сала отново проговори за смъртта на футболиста. Този път майката на аржентинеца Мерседес Тафарел бе категорична, че желае правосъдие и този, който е виновен, да си плати.

"Настоявам за справедливост. Искам съдът да реши имало ли е небрежност, а ако някой е направил грешка, да си плати. Очакваме да разберем защо и как загина нашият син. Вината на летището, пилота или посредника е? Да, ядосана съм. Нека тези, които са виновни, си платят", каза Тафарел. 

Winbet - удвои тръпката от победата! (18+)

След това й изказване медиите на Острова разкриха, че опечалените му родители са потърсили правни съвети относно договорения 15-милионен трансфер между Нант и Кардиф, като са готови да съдят първите, тъй като смятат, че те са организирали трагичния полет и съответно вината е тяхна. 

Припомняме, че тялото на Сала беше намерено на дъното на океана в останки от разбилия се самолет, за който се доказа, че е летял в лошо време с неправоспособен за подобен тип полети пилот Дейв Иботсън, на който тялото така и не бе намерено.