ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Два от най-богатите футболни клубове в света са сътворили поредица от глупости и това е причината за проваления трансфер на Хаким Зиеш от Челси в ПСЖ под наем. Това трябваше да бъде една от големите сделки на зимния трансферен прозорец.

Рано тази сутрин стана ясно, че "сините" са забавили изпращането на документите за финализиране на сделката. Сега обаче станаха ясни много любопитни подробности за несъстоялия се трансфер.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Според информация на авторитетното френско издание „Екип“, Лондончани три пъти са изпращали грешни документи до колегите им на „Парк де Пренс“. В Париж също не са били докрай прецизни и поне веднъж също са върнали до „Стамфорд Бридж“ неправилната документация.

За да бъде хаосът пълен, в последните минути на зимния трансферен прозорец се е сринала и онлайн системата за регистриране на нови футболисти във френската Лига 1. Така трансферът на 29-годишния марокански национал се е провалил.

ПСЖ вече е подал жалба до ръководството на Лига 1. Счита се, че има изключително малка вероятност апелът да бъде уважен. Самият Зиеш вчера беше в Париж, където премина медицински прегледи, запозна се с футболистите на ПСЖ и правеше всичко по силите си, за да улесни приключването на сделката.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК