Журналистът Гастон Едул използва профила си в „Туитър“, за да обяви актуална информация за състоянието на нападателя на Барселона Серхио Агуеро. От публикацията му става ясно, че случилото се снощи не е прецедент в кариерата на футболиста. Както е известно, аржентинецът беше заменен принудително през първото полувреме при домакинското равенство 1:1 с Алавес, а след това откаран по спешност в болница. Причината е билки в гърдите, тахикардия и световъртеж, от които Агуеро се оплакал на клубните лекари.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

„Серхио се чувства добре. Имал е тахикардия. Тъй като това не е първият такъв случай при него, лекарите ще продължат да следят състоянието му. Имал е абсолютно същата ситуация, когато е бил на 12 години“, написа журналистът в социалната мрежа.

Както е известно, Серхио Агуеро премина в Барселона от Манчестър Сити през лятото като свободен агент. Той пропусна началото на сезона заради контузия. До момента е участвал в четири мача за „блаугранас“ в шампионата, като в тях се е отличил с един гол.