ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Ал Насър официално обяви привличането на Кристиано Роналдо, след като в последните дни усилено се говореше за този бомбастичен трансфер.

37-годишният португалец позира с фланелката на клуба от Саудитска Арабия, след като сложи подписа си под договор до 2025 година. По неофициална информация той ще получава огромна заплата от по 75 милиона долара на година, но точните параметри на сделката не са разкрити за момента.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Това е повече от история в процес на създаване. Това е подпис, който не само ще вдъхнови нашия клуб да постигне още по-голям успех, но ще вдъхнови нашата лига, нашата нация и бъдещите поколения, момчета и момичета, да бъдат най-добрата версия на себе си. Добре дошъл @cristiano в твоя нов дом @alnassr_fc", приветстваха от клуба голямата звезда.

Кристиано Роналдо стана свободен агент по време на Световното първенство в Катар, след като неговият договор с Манчестър Юнайтед беше прекратен по взаимно съгласие след скандалното интервю с Пиърс Морган, в което футболистът нападна „червените дяволи“ и мениджъра Ерик тен Хаг.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК