Още няколко футболисти на Манчестър Юнайтед се оплакаха от контузии след победата над Арсенал вчера с 2:1 в Лондон. Фил Джоунс, който се завърна след травма за двубоя, ще отсъства от терените за известно време заради травма в глезена. Футболистът бе сменен само след 17 минути игра на „Емирейтс“. Нани също напусна терена на един крак през второто полувреме. Уейн Рууни, Майкъл Карик и Патрис Евра изкараха срещата докрай, но също имат оплаквания.
Юнайтед отпътува за Лондон без Рио Фърдинанд, Андерсон, Том Клевърли, Ашли Йънг, Майкъл Оуен и трайно отсъстващите Дарън Флетчър и Неманя Видич.

Сър Алекс Фъргюсън обясни и защо е заменил Рафаел Да Силва 14 минути преди края на срещата, след като младокът замени Джоунс в началото на мача.

„Рафа не беше много доволен, и аз го разбирам. Той е много смел и винаги иска да спечели топката. Но вчера вече си беше изкарал един жълт картон и ако бе направил още едно по-опасно влизане, щеше да си навлече проблеми. Майк Дийн и преди го е гонили, мисля, че един по-опитен играч като Валенсия ще помогне повече отзад. След това пък вкарах и опитните Парк и Скоулс в средата на терена, за да внесат спокойствие до края на мача“, коментира мениджърът на Юнайтед./БЛИЦ