От Реал (Мадрид) са готови да предявят иск за 17 милиона паунда срещу Кристиано Роналдо, след като португалецът не премина на “Сантяго Бернабеу”. От испанския клуб твърдят, че агентът на играча Жорже Мендеш е подписал предварителен договор с тях преди старта лятната трансферна сага.
От Реал са твърди, че са постигнали договореност по личните условия на звездата на Манчестър Юнайтед и настояват за сума, която е включена като компенсационна клауза, ако трансферът не се осъществи.
Според испанските медии президентът на Реал (Мадрид) Рамон Калдерон е готов да придвижи нещата по предявяването на иска. Босът на “белия балет” е готов да предяви претенции по компенсацията, ако не получи уверение от Кристиано Роналдо, че той ще облече белия екип през следващото лято. Той обаче си е оставил вратичка, ако португалецът премине в Кралския екип до края на месеца.
“Вратите още не са затворени и може да се случи всякакъв обрат, твърди източник от Реал (Мадрид). – До края на трансферния прозорец може да се случи всичко.”/БЛИЦ