Предвидената втора контрола между националните отбори на Аржентина и Бразилия пропадна заради проблеми с осветлението на стадион “Сентенарио” в град Резиденцияа, където трябваше да се играе мачът. Бразилия победи с 2:1 в първия мач в Гояния преди месец.

Пожар в електроинсталацията на стадион “Сентенарио” доведе до проблеми с осветителната уредба по време на изпълнението на националните химни и това принуди организаторите да отложат срещата 70 минути по-късно от първоначалния обявен час. След това чилийският рефер Енрике Осес попита двамата вратари дали могат да играят при наличната светлина. Както бразилецът Джеферсън, така и аржентинецът Оскар Устари отказаха и контролата пропадна. Все още не е насрочена нова дата за мача.

В състава на Аржентина личаха имената на Лисандро Лопес и Макси Родригес, докато в тимовия лист на Бразилия бяха записани Леандро Дамиао Неймар. Двата приятелски двубоя бяха част от подготовката на Бразилия за Мондиал 2014. Както е известно домакинът на надпреварата получава правото да участва в турнира без да минава през ситото на квалификациите.