Страхотна паника обзе италианския гранд Милан преди мега сблъсъка тази вечер на “Олд Трафорд” срещу Манчестър Юнайтед. Двата тима се изправят в 1/8-фхинал-реванш в Шампионската лига след 3:2 в полза на “червените дяволи” в първия мач в Милано.

Голяма част от футболистите и шефовете на Милан не спират да говорят за страхотната форма, в която се намира звездата на съперника Уейн Рууни. В Милан дори са предприели “Операция Рууни” за сблъсъка тази вечер.

“Той показа невероятни неща в първия мач. Гледахме запис на двубоя и тази вечер не трябва да допускаме Рууни да получава топката близо до нашето наказателно поле. Ако може да го спрем, имаме шансове за победа”, каза звездата на Милан Роналдиньо пред "Сън".

Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани също потвърди опасенията си от формата на Рууни: "Добре е, ако той не започне титуляр. Едва ли обаче в този важен мач Манчестър Юнайтед ще се лиши от ключовата си фигура."

Двубоят е тази вечер от 21,45 часа българско време и ще бъде предаван пряко по Про БГ. Очаква се и капитанът на националния ни отбор Димитър Бербатов да е титуляр след последните добри изяви с екипа на Манчестър Юнайтед във Висшата лига./БЛИЦ