Любопитни имена присъстват в състава на сензацията Алкояно, който отстрани с човек по-малко Реал (Мадрид) от турнира за Купата на Краля на Испания с 2:1 след продължения (1:1 в редовното време).

Един от футболистите, предизвикващи най-голям интерес, несъмнено е стражът на скромния аматьорски отбор от третото ниво на футбола - Хосе Хуан Фигерас. 

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Той бе един от героите за своя тим, като направи цели 10 спасявания - най-много от всички вратари, изправили се срещу "белия балет" през този сезон. 

Едва ли обаче е успял да се наслади качествено на победата, след като тази сутрин е трябвало да отвори своята хлебарница в града. Именно това е основният бизнес на ветерана. 

Интересен факт е, че играчите на Алкояно нямат професионални договори, което ги задължава да си намерят друга работа. Авторът на победното попадение за третодивизионния отбор Жуанан Казанова всъщност работи като водопроводчик.

В състава на аматьорския тим любопиство буди и големият брат на звездата на Атлетико Саул Нигес – Джони Нигес, който в кариерата си е обиколил цели 18 клуба, но никога не е стигал нивото на брат си.