Станимир Стоилов и Антортозис победиха с 2:1 Аполон (Лимасол) като гост в мач от 24 кръг на кипърското първенство. Двубоят бе директен сблъсък за място в първата четворка на класирането, а успехът помогна на Мъри да запази поста си.
 
Домакините от Аполон откриха резултата в 10-ата минута при първото си създадено положение. Милан Мърдакович се разписа с глава след центриране на Лопес.
 
Анортозис отговори пет минути след почивката. Българският национал Станислав Ангелов вкара изравнителното попадение. Това бе неговият втори гол в кипърското първенство.
 
20 минути преди края воденият от Мъри отбор стигна до второ попадение. Янис Окас бе точен с глава след центриране на Рамос.
 
С този успех Анортозис се утвърди в първата четворка и дори излезе на трето място в класирането с 39 точки. До края на редовния сезон остават два кръга.
 
Първите четири отбора в таблицата играят плейофи за разпределение на местата в евротурнирите. Станимир Стоилов има поставено цел от ръководството, да класира Анортозис в Топ 4./БЛИЦ