Защитникът на Реал (Мадрид) Пепе напсува съдията Парадас Ромеро, който ръководи злопулучната за ”белия балет” визита срещу Виляреал, пишат испанските медии. Мачът на “Ел Мадригал” завърши 1:1 и така “кралският клуб” загуби нови две ценни точки в битката за титлата. В рамките на само 4 дни възпитаниците на Жозе Моуриньо пропиляха 4 точки от преднината си на върха и в момента водят само с 6 пункта пред вечния враг Барселона.

След като съдията Ромеро даде спорен фаул за Виляреал, от който падна изравнителното попадение за 1:1, Пепе не се сдържал и напсувал рефера на португалски с думите: “Vaya atraco, hijo de puta“. След края на мача Пепе продължил да обижда арбитъра в тунела към съблекалните. Тези действия на Пепе може да му донесат сериозно наказание.

В същото време треньорът на Реал (Мадрид) Жозе Моуриньо отказа да вземе участие в пресконференцията след мача. Португалецът бе изгонен от съдията по време на срещата, след като също протестира за отсъдения фаул в полза на Виляреал. Серхио Рамос и Месут Йозил пък получиха червени картони и гостите доиграха мача с 9 човека на терена.