Треньорът на Милан Филипо Индзаги вярва, че е точният човек за отбора. Независимо, че в неделя "росонерите" загубиха с 0:3 от Наполи и се намират на 11-о място в класирането на Калчото.

"Трябваше да променя всичко в тима, откакто застанах начело миналото лято. Имахме чудесни четири месеца, след което се борехме. Има обаче и нещо хубаво все пак. Клубът ще направи своята оценка за работата ми, но аз съм с действащ договор", коментира Пипо.

Той говори за мача вчера, в който тимът му трябваше да играе повече от 89 минути с човек малко. Червен картон след почти 120 секунди получи Матиа де Шилио.

"Мачът се развали с изгонването на наш играч. Според мен показването на жълт картон бе най-справедливото решение в ситуацията с Де Шилио, защото и Габриел Палета беше там. Играхме добре 70 минути. Борихме се здраво с 10 човека. Не мога да кажа нищо лошо за духа, който демонстрирахме. Гредата след удар с глава дори ни попречи да вкараме гол преди почивката. Едно е сигурно - не заслужавахме толкова тежка загуба", каза още Индзаги.