Любопитно име се появи в английските медии като вариант за нов мениджър на Манчестър Юнайтед. Шефовете на „червените дяволи” вече се оглеждат за такъв след слабия старт през сезона. След загубата от Уест Хям с 0:2 в неделя отново се заговори за смяната на Оле-Гунар Солскяер, а днес изтече инормация, че Масимилиано Алегри е големият фаворит за треньорския пост.

Италианецът възнамеряваше да си вземе едногодишна почивка от футбола след петте си сезона начело на Ювентус, но не е изключено плановете му да се провалят.

 „Тутоспорт” твърди, че в момента 52-годишният специалист е най-близо до мениджърското кресло в Юнайтед, стига англичаните да уволнят Солскяер. Норвежката клубна легенда в момента записва най-слаб старт в историята на „червените дяволи” от основаването на Висшата лига през 1992 година.

Друг вариант пред Юнайтед е още един техен бивш играч – Лоран Блан. Някогашният френски национал игра на „Олд Трафорд” в периода 2001-2003 година, но проблемът при него е, че вече три години е без работа. Той напусна ПСЖ през 2016 година, след като спечели три поредни титли на Франция.