Българският национал Ивелин Попов коментира победата на своя Кубан с 2:1 над Терек в мач от 10-ия кръг на руската Премиер лига. Офанзивният халф записа пълен двубой срещу Благой Георгиев с капитанската лента за тима от Грозни.

"И двата отбора започнаха мача много агресивно. Никой не искаше да отстъпи. Първите десетина минути преминаха трудно - бяхме стъписани. Постепенно обаче се отпуснахме, започнахме да комбинираме, имаше движение. Дори имаше момент за гол с мое участие - преодолях двама играчи на левия фланг и стрелях в близкия ъгъл. Вратарят на Терек обаче излезе напред и спаси тима си. След почивката успяхме да играем по-остро в завършваща фаза. Ударът на Озбилиз се получи прекрасно", коментира Попов.

"Спечелихме благодарение на проявения характер. Терек е силен отбор и не е случайно, че е сред лидерите в класирането. Освен това, ако беше победил, щеше да излезе начело. Затова искахме толкова силно да спечелим гостуването. Реализирахме отлични голове и добавихме нови три точки. Ако продължаваме да демонстрираме толкова всеотдайност на терена, можем да бъдем след лидерите", добави българският национал.