Кристиано Роналдо и Ал Насър се провалиха за пореден път, след като загубиха с 0:1 от Ал Уехда на 1/2-финалите за Кралската купа и отпаднаха от турнира в Саудитска Арабия.

38-годишният португалец имаше няколко шанса да се разпише, но ги пропусна. В 11-ата минута той получи центриране от лявото крило и от няколко метра стреля в тялото на съперниковия вратар. Малко след този пропуск Жан-Давид Богуел отбелязал единствения гол в срещата след подаване на Оскар Дуарте.

В 53-ата минута Абдула Ал Хафит от Ал Уехда получи червен картон, но и това не помогна на Ал Насър.

В 82-ата минута Роналдо нацели напречната греда след шут от пряк свободен удар. До края на мача Роналдо и компания натискаха здраво и отправиха много удари по посока противниковата врата, но така и не успяха да отбележат и така са аут на стъпка от финала, където Ал Уехда ще се изправи срещу Ал Хилал.

Това е втори турнир, в който Ал Насър се проваля след идването на Роналдо. Първият бе за Суперкупата на страната, а в шампионата тимът сдаде първата позиция след идването на португалеца и е на три точки зад лидера Ал Итихад, но и с мач повече.