ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Жестът на суперзвездата на Ал Насър Кристиано Роналдо след загубата с 0:2 от Ал Хилал предизвика голямо възмущение сред обществото в Саудитска Арабия. След края на мача противниковите фенове започнаха да скандират името на големия конкурент на португалеца - Лионел Меси. Toва очевидно подразни Роналдо, който при излизането си от терена се хвана за слабините. Просташката му изцепка беше приета като негов отговор срещу привържениците.

200 лв Начален Бонус Спорт!

Именно заради неприличния жест местната адвокатка Нуф бин Ахмед, която е и международен търговски съдия, обяви, че ще подаде жалба срещу Роналдо с искането той да бъде арестуван и депортиран от Саудитска Арабия. 

"Не следя спорта. Дори и публиката на Ал Хилал да е провокирала Кристиано, той не знаеше как да им отговори. Поведението му е престъпно. Това е обществено непристойно действие, което е сред престъпленията, изискващи арест и депортация, ако е извършено от чужденец. Ще внесем жалба до прокуратурата в тази връзка", обяви Нуф бин Ахмед в "Туитър", като по-късно добави, че жалбата вече е внесена. 

В същото време от Ал Насър оправдаха действието на Роналдо с обяснението, че по време на мача той е получил силен удар в областта на слабините.

 

 


Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК