Тотнъм не обръща внимание на надпреварата за титлата в английското първенство по футбол и ще играе с всички сили срещу Манчестър Сити, въпреки че това може да донесе титла на най-големия враг на "шпорите" Арсенал, заяви мениджърът на отбора Ангелос Постекоглу.

Сити е на точка зад Арсенал и с един мач по-малко, който е именно срещу Тотнъм. "Шпорите" пък изостават с четири точки от последния в топ 4 Астън Вила, който за момента заема четвъртата квота за Шампионската лига.

"Когато и да играеш с Манчестър Сити, а това важи в пълна сила за края на сезона, трябва да направиш абсолютно всичко по силите си. Те са голямо предизвикателство. Имаме възможност да премерим сили с топ отбор, който непрекъснато печели трофеи. Искаме някой ден ние да сме на тяхното място и трябва да тестваме уменията ни срещу тях", каза мениджърът на "шпорите" преди утрешния мач.

Тотнъм всъщност е изправен пред още по-голямо предизвикателство, тъй като немалка част от феновете на отбора изобщо не желаят победата в този мач. Не и Постегоглу обаче.

"Мислите, че повечето ни привърженици не искат да спечелят ли? Аз не смятам така. Според мен ще играем в същата прекрасна атмосфера, която виждаме винаги. Не разбирам защо някой би искал отборът му да губи. Спортът не е за това", добави Постекоглу.

Халфът Ив Бисума и нападателят Ричарлисон ще пропуснат двубоя срещу Сити заради контузии, разкри още той. За двамата сезонът вече приключи.