Мениджърът на Челси Греъм Потър се надява да продължи да трупа победи със "сините" от Лондон. Снощи те спечелиха с 2:0 гостуването на Милан в Шампионската лига, а миналата седмица надвиха италианците с три попадения разлика в Англия - 3:0. "Сините" водят в класирането в група "E" със 7 точки, с една повече от втория Залцбург. 

"Да дойдеш в Милано и да спечелиш, никога не е лесно. Заслугата е изцяло на играчите. Справиха се чудесно, а и имахме късмет, че съперникът остана с 10 човека. Много е приятно, че не допуснахме гол и си тръгваме с победата", коментира Потър. 

"Колкото до червения картон, от моето място не видях много добре какво се случи. Стори ми се, че Томори сложи ръка на рамото на Мейсън Маунт, който се опитваше да стреля. Хубавото беше, че Жоржиньо реализира дузпата", каза още наставникът на Челси.

"Процесът по опознаване на отбора няма как да бъде кратък, но за момента се справяме. Направихме добър старт и се надявам да продължим да печелим мачове", заяви Потър. 

"Този състав на Челси е богат на талант, но не само. Личните качества на футболистите ни правят нашата работа - на треньорите, далеч по-лесна", добави наставникът на Челси.