Още един българин има шанс да заиграе в родината на футбола - Англия. Наш национал е предложен на мениджъра Хари Реднап, който в момента води КПР, заемащ предпоследното 19-о място във временното класиране на Висшата лига. Именитият специалист вече е работил с българин. Преди години Реднап привлече Светослав Тодоров от Литекс в Уест Хям, а сега може да вземе под крилото си Иван Иванов.

Защитникът е пред раздяла с Партизан, който загуби лиценза си за евротурнирите заради неизрядни плащания. Положението при "гробарите" никак не е розово и повечето от основните футболисти си търсят нови клубове. Иван Иванов и съотборниците му имат да получават по няколко заплати и премии.

Медиите в Сърбия информират, че мениджърът на българина - Емил Данчев, вече е предложил клиента си на Хари Реднап. Бившият наставник на Светльо Тодоров сега се е захванал с тежката задача да спаси КПР от изпадане в Чемпиъншип. За целта спецът ще привлече защитници, като не е изключено един от тях да е именно Иван Иванов.

24-годишният бранител тръгна за футбола от Пирин 1922 (Благоевград), след което премина в школата на ЦСКА, беше основна част от мъжкия тим на "армейците", в един период беше преотстъпен на Локомотив (Пловдив), както и игра още за руския Алания и сега за Партизан. Защитникът е несменяем титуляр и в националния ни отбор.

2_8.JPG