Българският национал Иван Иванов почти сигурно ще напусне Партизан, пишат сръбските медии. За фаворит за подписа на българския национал се счита италианския Киево, но в последните дни два клуба от Русия и един от Китай са изявили готовност да започнат преговори за бранителя.

По непотвърдена информация руските тимове са Краснодар на Славолюб Муслин и Рубин, срещу който Иванов игра в групите на Лига Европа. И двата отбора са готови да предложат повече пари, отколкото Киево. Въпреки това Иван Иванов предпочита Серия "А" пред руското първенство, където вече има опит от престоя си в Алания (Владикавказ), след което бе продаден на Партизан за 600 000 евро.

Китайският Чънчун Ятай също има интерес към българския национал, който е препоръчан от играещия там Маркиньос. Треньор на отбора пък е сърбинът Светозар Шапурич.

Партизан отпадна вече от Лига Европа и турнира за Купата на Сърбия, а в първенството има 6 точки аванс пред Цървена звезда и поредната титла при състоянието на кръвния враг е само въпрос на време.