Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Президентът на Хърватия Колинда Грабар-Китарович разказа в САЩ, че според нея на финала на Световното по футбол президентът на Русия Владимир Путин е бил повече на страната на хърватите.

Мачът между Хърватия и Франция на 15 юли завърши с победата на френския отбор. На церемонията по награждаване на победителите на стадиона под проливен дъжд тогава присъстваха лидерите на Русия, Франция и Хърватия.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Сега говорим неформално, затова и ще ви кажа, че след мача казах на министъра на външните работи на Русия Лавров: "Струва ми се, че президентът Путин май беше повече на страната на хърватския отбор", разкрива подробности Колинда Грабар-Китарович.

Тя добавя, че според нея не е имало значение за кого точно е стискал палци руския лидер. "Това нямаше никакво значение, важното е, че той беше много добър, влезе в нашата и във френската съблекалня да поздрави спортистите", добави хърватската президентка.

Тя разкрива, че отборът на страната вече се готви за победа на следващото Световно, което ще се проведе в Катар през 2022 година.