Президентът на Анортозис Савас Какос обяви, че вероятно ще заведе дело срещу бившия треньор на тима Станимир Стоилов. Изявлението на боса на кипърския клуб е в отговор на изказване на Мъри преди дни пред медиите в България.
 
“Не искам да коментирам думите на Стоилов. Истината за него може да се види в изказванията му в периода докато работеше в Анортозис. Нашите адвокати ще отговорят на Станимир Стоилов по подобаващ начин. Няма да се поколебаем да му потърсим отговорност”, заяви Какос пред сайта kerkida.net.
 
Кипърското издание цитира думи на Мъри от интервюто му пред българските медии:
“Не съм напуснал Анортозис без компенсация. Президентът Какос излъга и трябва да понесе отговорност за това. Първо, той преметна привържениците на тима, че мога да бъда уволнен без да бъде плащана неустойка. След консултация с адвокатите на УЕФА стана ясно, че такова нещо е невъзможно. Второ, той безсрамно ме излъга като обеща, че до една седмица след раздялата ни ще ми изплати заплатата за септември, която съм си заработил. До този момент нито едно евро не е постъпило в моята сметка. Феновете добре съзнават, че играчите и треньорите не са виновни за ситуацията в клуба. Анортозис има качествени футболисти, взеха и добър треньор след мен, но проблемите идват от слабата работа на административното управление.”