Принца на Рим се почувства уморен и се замисли за отказване. Причината обаче не е физическата му форма, а отношението на старши-треньора.

Капитанът на Рома Франческо Тоти сподели, че се замисля за край на кариерата си, а като причина посочи наставника си - Лучано Спалети. Откакто италианецът се завърна на "Олимпико",Тоти е закован на пейката, като причините не са здравословни.

"Чувствам се добре и искам да играя. Контузията ми е отшумяла и причината да ме няма на терена е треньорско решение. Аз не мога да остана в Рома при такова положение на нещата. Боли ме да гледам от скамейката. Разбирам, че съм на възраст и трябва да играя по-малко, но никога не съм си представял, че ще завърша кариерата си в Рома по такъв унизителен начин. Дал съм толкова много на клуба, заслужавам повече уважение. Уважавам Спалети като треньор. Не съм разговарял с него", заяви 39-годишният ветера

Тоти допълни, че разговорите му със Спалети се изчерпват със "Здравей-Здрасти". Легендата на "вълците" е възмутен, че пред пресата треньорът говори едно, а с него не споделя нищо.

"Договорът ми изтича през юни, ще разговарям с президента и ще реша какво да правя. Очаквам честно отношение и да ми кажат в очите какво е положението ми в клуба", допълни Тоти.