Шампионът ПСЖ загуби у дома от Монпелие с 1:2 в 1/16-финална среща от турнира за Купата на Франция и отпадна от надпреварата.

Домакините доминираха на своя „Парк де Пренс”, но не съумяха да вкарат положенията си в самото начало. Така се стигна до 20-ата минута, когато Даниел Конгре даде аванс на гостите, реализирайки за 0:1. Десет минути по-късно парижани изравниха, след като Люка Дин намери Единсон Кавани и уругваецът вкара за 1:1. До края на полувремето нови попадения не паднаха, след като ПСЖ направи няколко пропуска чрез Марко Верати, Диин и Кавани.

След почивката Монпелие игра много организирано в отбрана и действаше опасно на контраатаки. В 69-ата минута гостите поведоха, след като при центриране от корнер Виктор Уго Монтаньо остана непокрит и с глава реализира за 1:2. Малко след това домакините искаха дузпа за падане на Кавани, но не получиха такава. Въпреки усилията си ПСЖ не успя да изравно до края на мача и записа първазагуба у дома от ноември 2012 година насам, когато падна от Рен в Лига 1.