ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Френският шампион ПСЖ избухна с изявление след думите на старши треньора Кристоф Галтие, че Лионел Меси ще изиграе последния си мач за клуба в събота срещу Клермон.

„Кристоф Галтие се изказа погрешно. Мачът срещу Клермон ще бъде последният за Меси на „Парк де Пренс“ с ПСЖ този сезон“, коментират лаконично от клуба, дистанцирайки се от наставника Галтие.

Според вестник Le Parisen това не променя много ситуацията и оставането на Меси във френската столица изглежда малко вероятно. Все пак има някаква надежда, след като ПСЖ включи световния шампион при представянето на екипа си за следващия сезон.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Договорът на аржентинеца с парижани изтича на 30 юни и засега всички информации са, че няма да бъде продължен и Меси ще напусне ПСЖ след две години във френската столица. На масата той има предложения от Барселона, саудитския Ал Хилал, както и от американския Интер Маями.

През този сезон Меси има 21 гола в 20 мача във всички турнири. За двете години в Париж два пъти стана шампион на Франция, а освен това спечели и Суперкупата на страната. 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!