ПСЖ победи Монпелие с 6:0 в двубой от втория кръг на Лига 1. Два гола за успеха на парижани отбеляза Брадли Баркола. Отборът на Луис Енрике записа втори успех от началото на кампанията, след като в първия кръг ПСЖ победи Льо Авър с 4:1.

Головото шоу започна още в 4-ата минута. Баркола показа техниката си в наказателното поле, след което с изстрел в левия ъгъл на вратата откри резултата. Топката първо срещна лявата греда преди да влети в мрежата.

20 минути след това отборът на Луис Енрике стигна до второ попадение. Жоао Невеш намери Марко Асенсио в пеналтерията. Испанецът реализира за 2:0.

Осем минути след началото на второто полувреме Усман Дембеле заложи топката за Баркола, който от близко разстояние нямаше как да пропусне.

В 58-ата минута Нуно Мендеш подаде към Ашраф Хакими. Мароканецът вкара след изстрел в левия ъгъл.

Само две минути по-късно Уорън-Заир Емери нахлу в наказателното поле и с прецизно изпълнение в долния ляв ъгъл не остави шансове на вратаря на гостите.

В 82-ата минута Канг Ин Лий оформи крайния резултат. Южнокореецът получи от Ашраф Хакими на границата на наказателното поле. Лий стреля и със страхотен удар преодоля Бенжамен Лекомт.