ПСЖ е на път да привлече Дейвид Бекъм. Двете страни вече са провели предварителни преговори, сензационно съобщи френското радио "Ер-ем-ес Спор", позовавайки се на собствен източник. Само часове след като обяви, че няма да удължи договора си с ЛА Галакси Бекъм е получил офертата от парижани.

За привличането му настоял треньорът на тима Карло Анчелоти, който мечтае да подсили халфовата си линия с още една голяма звезда. Договорът е за шест месеца с опция за продължаване. Само преди две седмици самият Анчелоти категорично отрече слуховете за привличането на Дейвид Бекъм. 37-годишният бивш английски национал още, когато обяви, че ще напусне ЛА Галаксисе появиха слухове, че супербогаташите от Париж го искат в своите редици.”Не сме отправили оферта, късмет за него”, коментира лаконично Анчелоти тогава.

През декември миналата година Бекъм бе в напреднали преговори с Пари Сен Жермен за трансфер в Париж, но до сделка така и не се стигна. Към Бекъм има интерес от тимове от Русия, Китай, Австралия и Бразилия.