ПСЖ предприе първи официален ход срещу звездата си Килиан Мбапе. Френският национал се надява да бъде продаден и отказва да преподпише договора си клуб.

Ръководството на клуба заплаши, че ще държи 24-годишния нападател на пейката до изтичането на контракта му през следващото лято.

Първата стъпка вече е направена и Мбапе липсва от корицата на официалната страница на клуба, където се представят играчите от първия отбор на френския шампион.

Мбапе преди заемаше позиция на снимката в ролята си на една от големите звезди на световния футбол. Сега на колажа са утвърдени играчи на ПСЖ като Неймар, Марко Верати и Маркиньос, както и новите попълнения Ли Канг Ин и Люка Ернандес.

За отсъствието на Килиан Мбапе от изображението сигнализираха фенове на Реал (Мадрид) в социалните мрежи, които видяха в това знак, че ПСЖ може да се съгласи да продаде френския национал на „белия балет“.

Именно „Сантяго Бернабеу“ е желаната дестинация за нападателя. Той вече отказа милионите на саудитския Ал Хилал. Интерес към него има от страна на Челси, Манчестър Юнайтед, Тотнъм, Интер и Барселона.