ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

ПСЖ е готов да се раздели с бразилската си звезда Неймар срещу едва 60 милиона евро, а го привлече през 2017 година от Барселона за рекордните в историята на футбола 222 милиона евро, съобщи Le Parisien.

Големият проблем за всеки, който иска да вземе бившия футболист на каталунците, е заплата му в размер на 36 милиона евро на година.

Неймар не се представя особено добре в последните мачове на тима, а и бе остро критикуван, че в деня след загубата от Байерн с 0:1 в първия осминафинал между двата тима в Шампионската лига се отдал на покер и вредна храна.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Междувременно френският журналист Санти Ауна разкри, че ПСЖ иска Жозе Моуриньо да замени Кристоф Галтие, който не се справя никак добре начело на отбора от началото на календарната година. Парижани дори са влезли в контакт с треньора на Рома, но ако го искат през лятото, ще трябва да платят на „вълците“ неустойка. Португалецът има договор с гранда от Рим до лятото на 2024 година.

Моуриньо е смятан за един от най-големите фенове на звездата Килиан Мбапе. Жоао Сакраменто, който е част от екипа на Кристоф Галтие, също може да изиграе положителна роля в преговорите между двете страни. Специалния и Сакраменто работиха заедно в Тотнъм преди години.

Със задачата да убеди Специалния да премине в ПСЖ се е заел лично спортният директор на клуба Луис Кампос, като той ще се опита да доведе сънародника си на „Парк де Пренс“, въпреки според мнозина, фаворит за нов треньор на тима е Зинедин Зидан.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК