Бившият национал Радослав Димитров се очаква днес да има нов отбор в Румъния. Досега той носеше екипа на Ботошани, а ако всичко е наред, трябва да подпише с Университатя (Крайова), където играят Апостол Попов и Христо Златински.

"Принципно се разбрахме, дано всичко е наред и не променят условията, за които говорихме. В момента пътувам за Крайова и трябва да подпиша. Апата и Златински ме очакват", сподели Ради Димитров пред БЛИЦ СПОРТ.

Договорът му с тима от Крайова ще бъде за срок от три години и половина.

БГ Меси заигра в Румъния през 2015-а и се отчете със силни изяви с екипа на Ботошани, привличайки интереса на част от водещите клубове в северната ни съседка. Димитров се утвърди като основен играч в този отбор и това спомогна за трансфера му в Университатя, който е сред кандидатите за шампионската титла. Отборът от Крайова е четвърти в класирането с 37 точки, изоставайки с 5 от лидера Виторул.  

Преди да заиграе за Ботошани, 28-годишният Радослав Димитров игра за Литекс, Монтана, Спортист (Своге), Славия, Левски и Локомотив (Пловдив). Десният защитник има и 4 мача за националния отбор.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В РУМЪНИЯ