Мениджърът на ЦСКА Милен Радуканов видимо беше ядосан от загубата с 0:2 от Стяуа в първи плейоф на Лига Европа.

“Стяуа ни би най-вече с традицията. Седем поредни години участие в груповата фаза, далеч повече успехи от ЦСКА. Това няма как да не влияе. Все пак шансовете остават, докато не прозвучи последния съдийски сигнал. Не мога да разделям защитата от останалите звена в отбора. Когато губим – губим всички, аз като треньор и целия тим. Когато печелим – пак печелим всички заедно. Надявам се, тази загуба да се отрази по-скоро положително на отбора. Да извлечем нужните поуки”, заяви Радуканов.

“Денис Халилович е чудесен нов играч, който привлякохме скоро. За съжаление все още няма необходимия баланс между него и Костадин Стоянов, но вярвам, че скоро и това ще стане. Контузията на Апостол Попов ни притисна в много неподходящ момент и трябваше да вземаме бързо решение. Колкото до пускането в игра на Трифонов на мястото на Нелсън – сами забелязахте, че холандецът не е на ниво за да изиграе пълни 90 минути на терена. Поради това той беше предварително съхранен, за да се появи в игра през втората част и да внесе евентуално свежест в атаката ни”, допълни наставникът.

“Ще направим всичко възможно, за да преодолеем Стяуа. Шансове винаги има, излизаме на реванша да играем, да победим и да ги отстраним. Ще играем, за да отстраним Стяуа. Вярвам, че това може да стане. Ако беше вкарал Зику, ако беше вкарал Делев, то ако, ако, ако, свърши вече...”, каза още Радуканов./БЛИЦ