Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес остана много доволен от измъчената победа над Астън Вила с 1:0. Мърсисайдци стигнаха до трудния успех в последните секунди на двубоя след гол на Фернандо Торес.

“Много съм щастлив от тази победа. Радвам се за Фернандо и за отбора, наистина постигнахме една изключително важна победа. Джерард, Торес, Карагър, Масчерано - всички показаха отлична игра през годината. Това се видя и в този мач. Ако продължаваме да действаме по този начин в бъдеще, можем да постигнем много неща", заяви Бенитес.

"Аз съм треньор и трябва да вярвам в успеха на моя отбор. Така, че аз съм на 100 процента сигурен, че ще успеем да се класираме в топ 4 и да завършим там", продължи специалистът.

"Нандо по-принцип има проблеми с глезена, които са малко по-сериозни от тези, които има в слабините. Радващото е, че в последния мач всичко беше наред и нямаше проблем да играе. Това е много хубаво. Торес следва стриктно инструкциите на физиотерапевтите, което е много важно", завърши треньорът на Ливърпул./БЛИЦ