Мениджърът на Лестър Клаудио Раниери коментира победата на тима си с 1:0 над Саутхемптън, която приближи „лисиците“ до шампионската титла във Висшата лига. Успехът позволи на Лестър да вземе седем точки аванс пред втория Тотнъм, след като точно преди година тимът беше последен в класирането на Висшата лига и на седем точки от зоната на спасението.

“Всички футболни фенове чакаха нашата реакция на вчерашното равенство между Ливърпул и Тотнъм (1:1). Мисля, че дадохме много добър отговор. Аз съм спокоен. Няма никакво напрежение дали ще станем шампиони“, заяви Раниери.

„Вярваме в нашите сили. Знаем, че този сезон е магичен и следващият въобще няма да е подобен. Опитваме да даваме най-доброто във всеки мач. За други отбори е лесно да бият с 3:0 или 4:0. За нас дори 1:0 е много трудно постижим резултат, но сме фокусирани върху собствения си стил“, призна италианецът, след като тимът му записа четвърти пореден успех с 1:0.

„В съблекалнята поздравихме собственика на клуба Вичай Сривадханапрабха за рождения ден. Поисках от момчетата да му подарим победа. Радвам се, че го направихме, тъй като той е невероятен човек. Дойде специално от Тайланд за мача и след това се отправи на дълго пътуване обратно,“ допълни мениджърът на Лестър.

 Резултати, програма и класиране в Англия - ТУК !!!