Селекционерът на Франция Дидие Дешан сподели очакванията си за предстоящата световна квалифиакция с България. Специалист заяви, че неговите играчи за задължени да спечелят утре 3-те точки и всичко друго освен успех, ще се счита за провал.

Бившият халф за пореден път се издразни на въпрос за срещата между "петлите" и лъвовете" от 1993-а година, спечелен от нашите с 2:1, и каза, че не помни нищо от въпросната вечер.

"В сравнение с мача с Беларус, сега футболистите са в по-добро физическо състояние . От мача ни през септември до днес са минали още седем срещи, а футболистите са променени. В Беларус не можехме да се оплакваме от липсата на свежест и сила, създадохме доста положения през второто полувреме. Липсваше ни точност и ефективност, за да вземем три точки". 

"Срещу България целта ни ще бъде да се подобрим в това отношение. Загубихме две точки и това е нещо, което не можем да променим. Ще трябва да наваксаме, пътят е дълъг. Има още девет мача. Точките срещу България са задължителни, защото сме домакините и се нуждаем от тях, ако искаме да се класираме".

"Мина много време от 1993-а година, не помня почти нищо от мача. Познавам настоящите играчи на България", лаконичен бе Дешан.

НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА МОНДИАЛ 2018

ВСИЧКИ ГРУПИ В БИТКАТА ЗА СВЕТОВНОТО В РУСИЯ​