Саудитският бизнесмен Мушреф Ал Гамди, който е генерален мениджър на групата за недвижими имоти "AqarOne", е богаташът, за който преди дни се появи информация, че е извадил невероятните 2,66 милиона евро в наддаването за специален билет за мача с участието на Кристиано Роналдо и Лионел Меси на 19 януари в Рияд.

Двете звезди на световния футбол ще се изправят един срещу друг в приятелски мач между ПСЖ и сборен отбор от най-добрите играчи на саудитските клубове Ал Хилал и Ал Насър, където премина португалецът.

Специалният билет е озаглавен „Отвъд въображението“ и се предлага на търг, който приключва в края на днешния ден, а приносителят му ще гледа мача от специална позиция в ложата, ще посети съблекалните на двата отбора и ще се срещне лично с Меси и Роналдо.

Въпросният мач ще бъде и дебютът на Кристиано Роналдо в Саудитска Арабия, тъй като той нямаше право да играе от пристигането си в Ал Насър заради две срещи наказание от периода му в Манчестър Юнайтед.

Мачът между ПСЖ и шампионския отбор на Саудитска Арабия ще изправи Меси срещу Роналдо за първи път от 2020 година, когато Ювентус с португалеца победи Барселона и аржентинеца с 3:0 в Шампионската лига.