ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Лудостта по футбола изглежда все по-бързо обхваща жителите на Саудитска Арабия, след като преди десетина дни Кристиано Роналдо беше представен като нов играч на местния гранд Ал Насър.

Сега стана ясно, че местен бизнесмен е платил 2,66 милиона евро за билет за предстоящия на 19 януари в Рияд мач между френския гранд ПСЖ и сборен отбор на местните Ал Насър и Ал Хилал. Очаква се срещата да противопостави Кристиано Роналдо и Лионел Меси.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Новината за закупения билет беше съобщена от шефа на департамента по развлеченията към министерския съвет Мушреф ал Гамди в „Туитър“.

Счита се, че пропускът дава изключителни ВИП привилегии на неговия притежател. Той не само дава право на присъствие на мача и на церемонията по награждаване, но и ексклузивен достъп до съблекалните и право на общуване с футболистите на двата отбора.

Вече има подадени над 2 милиона заявки за закупуване на билети за мача на 19 януари, съобщи ESPN.

Както е известно, вчера се заговори, че бащата на Лионел Меси - Хорхе, води преговори с Ал Хилал за трансфер на сина му в саудитския клуб. Според информацията, капитанът на националния отбор на Аржентина ще получава по 300 милиона евро на сезон. Настоящият контракт на Меси с ПСЖ изтича през лятото и се водят разговори за неговото удължаване.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК