Испанският в. „Ас“ разкри пъкления план на Флорентино Перес да създаде нов звезден отбор на Реал (Мадрид) през следващото лято. Новият Галактико обаче ще излезе напълно безплатно на „белия балет“.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Най-голямата звезда в селекцията ще бъде Килиан Мбапе от ПСЖ, който вече демонстрира недоволството си от привличането на Лионел Меси в състава на парижани и подаде молба до ръководството за трансфер.

Френската футболна сензация не крие, че детската му мечта е да облече екипа на Кралския клуб. Мбапе обаче ще трябва да почака до следващото лято, тъй като заради тоталната реконструкция на „Сантяго Бернабеу“ Реал (Мадрид) се стреми да пести финансите си.

След края на настоящия сезон Килиан Мбапе става свободен агент и ще излезе без пари на испанския гранд. По същия начин догодина в Мадрид се очаква да се озоват Антонио Рюдигер от Челси, Пол Погба от Манчестър Юнайтед, Леон Горецка от Байерн и Едуардо Камавинга от Рен. Настоящите договори на всички са до 30 юни 2022 г.

През това лято Реал (Мадрид) привлече само едно ново попълнение. Това е австрийският национал Давид Алаба, който премина от Байерн като свободен агент. Нов е и треньорът Карло Анчелоти, който първо подаде оставка в Евертън и след това подписа с „белия балет“.