Новата звезда на ПСЖ Лионел Меси има проблем с кост на левия крак. Това стана ясно, след като 34-годишният нападател премина ядрено-магнитен резонанс, но диагнозата към момента е доста неясна и след два дни той отново ще е на прегледи. Дотогава аржентинецът със сигурност няма да тренира и ще пропусне мача срещу Метц в Лига 1 утре, а участието му срещу Монпелие в края на седмицата и срещу Манчестър Сити в Шампионската лига следващия вторник е под въпрос.

Меси бе сменен четвърт час преди края на последния шампионатен мач на парижани с Олимпик (Лион), което предизвика недоволството му. Треньорът Маурисио Почетино пък коментира ситуацията с аржентинеца.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Клубът вече съобщи ситуацията на Лео и това е ясно. Той гледаше коляното си. Много съм доволен от това, което направи по време на мача. След 75 минути, като взехме предвид информацията, която имахме, взехме решението да го сменим. Меси е страхотен шампион и като всички големи шампиони, той не искаше да излезе. Доволен съм от представянето му. Той все още не е вкарал гол, но игра много добре", сподели Почетино на днешната пресконференция.

Серхио Рамос продължава индивидуална подготовка, като още не е ясно кога ще е на линия за мачовете на парижани, а добрата новина за тима е, че европейският шампион с Италия Марко Верати поднови подготовка и ще е готов за игра много скоро.