ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Станимир Стоилов, който прави фурор с Гьозтепе в Турция, въпреки загубата с 0:3 в последния кръг, вече мисли за зимната селекция.

Каналът Alt Ligler  в социалната мрежа Alt Ligler  разкриха две от трансферните цели на Мъри. Той иска да привлече двама футболисти от елитния Истанбул Башакшехир. Става дума за нападателя от Сенегал Филип Кени и за сръбския халф Даниел Алексич.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Кени има 13 мача през този сезон в елита на Турция, в които не е успял да се разпише. 24-годишният таран е играл още за френския Шатору и Бандърмаспор.

Даниел Алексич има 10 мача в Суперлигата, в които е направил една асистенция. 32-годишният сърбин играе зад нападателя и има богат опит. Той е бил част от Ал-Ахли в Саудитска Арабия, Санкт Гален, Малатияспор, Лехия Гданск, Дженоа, Сент Етиен и Войводина.

Гьозтепе е трети във второто ниво на турския футбол. Тимът на Стоилов е с 32 точки, като изостава на една от втория Коджаелиспор. Следващият мач е гостуването на Сакаряспор, който е също трети и има еднакъв брой точки като Гьозтепе, но с по-лоша голова разлика. Двубоят най-вероятно ще е на 14 януари.