Реал (Мадрид) подготвя оферта към Пари Сен Жермен за италианския специалист Карло Анчелоти. Кралския клуб е готов да даде на френските шампиони трима свои водещи футболисти и в замяна да получи нов треньор. Както е известно, Жозе Моуриньо бе освободен от “белия балет” и тимът търси усилено негов заместник. ПСЖ пък отказва да освободи Анчелоти, въпреки, че италианецът настоява за това.

Собственикът на Пари Сен Жермен шейф Насер ал Келайфи чака обаждане от Реал (Мадрид), като според “Марка” Флорентино Перес ще предложи на колегата си Анхел ди Мария, Пепе и Коентрао за Анчелоти.

Цел номер едно за шефовете от "Парк де Пренс" е крилото на "белите" Анхел ди Мария. Аржентинецът се харесва много на спортния директор Леонардо. От Париж са готови да предложат над 25 милиона евро за борбения номер "22".

Фабио Коентрао е нежелан от Флорентино Перес, но допада на ПСЖ. Босът на кралския клуб е казал на агента на играча Жорже Мендеш да му търси клуб. Левият бек пристигна в испанската столица за 30 милиона евро.

Към централния защитник Пепе има интерес и от Манчестър Сити, като според медиите Мануел Пелегрини е сигурен за британския тим. Реал (Мадрид) не държи да се разделя с Пепе, но би приел солидна финансова оферта.