Треньорското ръководство на Реал (Мадрид) отново зачеркна от плановете си Икер Касияс. Помощникът на Жозе Моуриньо - Айтор Каранка, разкри, че Свети Икер скоро няма да се завърне в игра. Той добави, че Кристиано Роналдо със сигурност няма да вземе участие в дербито на Мадрид срещу Атлетико.

”За нас мачът с Атлетико е много важен, защото нашата цел е да завършим на второ място в крайното класиране на първенството. Съперникът няма победа срещу нас от много години. Те обаче играят много добре като домакини през този сезон. Касияс със сигурност няма да играе срещу Атлетико. Не трябва да се учудвате, ако Икер остане резерва в мачовете до края на сезона. Кристиано Роналдо няма да вземе участие в мача, тъй като днес не тренира нормално. Той има мускулен проблем и се надяваме да бъде готов за реванша срещу Борусия Дортмунд. Марсело и Арбелоа също няма да вземат участие”, заяви Каранка.

Той коментира и острата реакция на феновете на отбора, които освиркаха “героите” от Дортмунд на летището в Мюнстер. Белия балет загуби тежко от Борусия с 1:4 в първи полуфинал на Шампионската лига и е пред отпадане от турнира. “Феновете с право ни освиркваха след мача в Дортмунд. Ние нямахме никакво право да играем по този начин. Не може да имаме претенции към тях. Те дадоха парите си, за да дойдат да ни подкрепят, а ние ги разочаровахме”, призна Каранка.