Соченият като фаворит за нов селекционер на Англия Харии Реднап заяви, че на този етап мисли единствено и само за Тотнъм, а не за националния отбор на Англия.

Според медиите на Острова той ще получи предложение от босовете на Тотнъм за нов договор. Специалистът има контракт с “шпорите” до лятото на 2013 година, но той може да бъде прекратен преждевремено, ако Реднап се съгласи да води “трите лъва” на Евро 2012 в Полша и Украйна.

"Никога не съм мислил за това. В момента съм концентриран изцяло върху следващия мач на Тотнъм. Имаме важен мач в събота. Надявам се, че ФА ще вземе правилното решение, но в момента мисля само за Тотнъм", отговори Реднап на въпроса дали би водил Англия на Европейското първенство. В събота от 19:30 часа Тотнъм гостува на Нюкасъл и Хари Реднап мисли единствено за този мач.

Собственикът на Тотнъм Даниел Леви реагира моментално на слуховете за назначение на Реднап като национален селекционер и готви предложение към мениджъра за нов контракт с подобрени условия.

Както е известно късно снощи Англия остана без селекционер, след като италианецът Фабио Капело подаде оставка заради търкания с босовете на ФА. Най-вероятно “трите лъва” временно ще бъдат водени от селекционера на младежкия национален отбор Стюарт Пиърс, който ще е на скамейката за контролата с Холандия на 29 февруари.