Нападателят Георги Христов удължи договора си с Тампа Бей Роудис, като е амбициран да продължи да ниже гол след гол в първенството нa USL. От американския клуб демонстрираха огромното си уважение към българина, който се превърна в легенда на Роудис.

Джорджи, както е наричан нападателят, започва шести сезон в клуба. До момента има на сметката си 145 мача с 53 гола. През отминалото първенство юношата на Марица (Пловдив) изигра най-силния си сезон отвъд Океана. 33-годишният бивш футболист на Левски блесна с 15 гола в 32 срещи и помогна на тима си да достигне до плейофите.
 
От Там Бей Роудис разпространиха любопитно видео клипче, с което правят реклама на България благодарение на Георги Христов. То е с хаштаг #WeFoundGeorgi (б.р.: "Намерихме Джорджи"). По този начин беше съобщена радостната за феновете на футбола в Сейнт Питърсбърг новина, че техният любимец ще започне своя шести сезон в Роудис.

"Всички сме изключително щастливи, че Джорджи се завърна обратно при нас. Той е неизменна и много важна част от нашия отбор през последните няколко години. Радостно е, че ще продължи да носи фланелката и ще гони рекорда на Дерек", споделя старши треньорът Стюърт Кемпбъл, а клубният бос Бил Едуърдс добавя: "Христов се превърна в един от най-големите играчи на Роудис за всички времена. Истинска легенда. Горди сме, че той избра да остане при нас."