Съдбата на Димитър Бербатов ще бъде решена в европейската мека на хазарта Монако, информира “Дейли мейл”. Стадион “Луи II” в княжеството утре приема срещата между Манчестър Юнайтед и Зенит за Суперкупата на Европа. Точно покрай този мач “шпорите” се надяват да уредят продажбата на Бербо в “червените дяволи” и покупката на Аршавин от руския клуб.
Същия ден е и жребият за първия кръг от купата на УЕФА и лондончани ще бъдат представлявани от футболния директор Дамиен Комоли и клубния секретар Джон Аликзандър. Двамата планират да се срещнат с изпълнителния директор на Манчестър Юнайтед Дейвид Гил и най-сетне да осъществят сделката за българския национал. Комоли и Аликзандър се надяват и да успеят да склонят Зенит за продажбата на Аршавин срещу предлаганата от Тотнъм сума, която е с 2 милиона паунда по-малко от исканите от руснаците 20 милиона паунда.
Пак припомняме, че това е информация на "Дейли мейл".
Според източници на БЛИЦ, за което вече писахме, Тотнъм и Манчестър са се разбрали отдавна за сумата, а преди няколко дни и за начина на разплащане. Оставаше само "шпорите" да си намерят заместник на Бербо. Тъй като и това е факт, днес или най-късно утре сделката най-сетне ще бъде обявена./БЛИЦ

ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Бербо направи още една крачка към Манчестър Юнайтед!