Защитникът на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд очаква с нетърпение срещата с бившия си съотборник Кристиано Роналдо. “Червените дяволи” ще се изправят срещу Реал (Мадрид) на осминафиналите в Шампионската лига.

изрази задоволството си от тегления в четвъртък по обяд жребий за 1/8-финалите на Шампионската лига, който отреди „червените дяволи” да срещнат испанския колос Реал (Мадрид).

„О, да, Мадрид! Предстоят два велики мача. Кристиано, ще се видим скоро”,коментира централен защитник в своя личен сайт.

В същото време директорът "Връзки с обществеността" на Реал (Мадрид) Емилио Бутрагеньо беше сдържан в коментара си за предстоящите срещи.

"Искаше ми се да играем с Юнайтед по-нататък. И те обаче не са доволни. Ще бъде превъзходен сблъсък за публиката и играчите. Чест е да се изправим срещу толкова голям отбор. Очакваме да сме в добра кондиция и всички футболисти да са възстановени", изрази надежда Бутрагеньо.

"Няма значение какви предпочитания сме имали преди жребия. Трябва да се подготвим добре. Това е стимул за играчите, публиката и клуба. Нужно е да се възползваме от големите очаквания", каза още шефът на испанския шампион.